MUTARI APARTAMENTE

Asiguram personal specializat pentru demontare, montare, incarcare, descarcare.

MUTARI IN TOATA ROMANIA SI EUROPA

Asiguram personal specializat pentru demontare-montare-incarcare, descarcare. Oferim servicii de mutari mobila la standarde inalte si la preturi mici. Folosim chingi de imobilizare a marfii. La cerere, folosim folie stretch si folie cu bule de protectie in cazul mobilei pretentioase, celofan , hartie de ambalat , banda scotch si banda izolatoare de protectie pentru lucrurile fragile.

Va oferim serviciile noastre profesionale, inclusiv in week-end. Va oferim posibilitatea beneficierii de servicii de transport marfa si mutari profesionale, planificate si organizate, valorificand timpul si energia dumneavoastra intr-un mod eficient si placut.

Efectuam mutari complete de apartamente, case, vile, garsoniere din Iasi catre orice destinatie de pe teritoriul tarii si invers, cat si mutari internationale. Oferta noastra include servicii profesionale complete: manipulare, transport, demontare / remontare mobilier, impachetare mobilier si bunuri personale acolo unde este cazul.

Peste

1200

de apartamente ,case si vile relocate cu succes

11 ANI DE VECHIME

In cei 11 ani de vechime am mutat cu success peste 1200 de apartamente ,case si vile . Procesul nostru de relocare se desfasoara cu maxima atentie si professionalism .

Pentru un calcul informativ de pret , va rugam apelati cu incredere specialistul nostru la numarul de  telefon sau in formularul de contact de pe site.