INTREBARI FRECVENTE

Apelati cu incredere la specialistul nostru

Contactati-ne prin email la info@mutariiasi.ro sau contactati-ne telefonic la numarul 0757 880 466

Da, Transport Marfa Iasi ofera servicii profesionale de mutare, atat pentru firme (mobilier, arhiva, echipamente IT, efecte personale ale angajatilor), cat si pentru persoane fizice (mobilier, echipamente electro-casnice, audio-video, articole personale).

Da, o mutare cu Mutari Iasi inseamna o mutare eleganta. Pentru impachetare folosim cutii de mai multe dimensiuni, folie stretch, folie cu bule, hartie de matase si altele

Pentru a preveni incidente neplacute care pot aparea in timpul unei operatiuni, echipele noastre de relocari protejeaza toate obiectele pe care le mutam. Daca, insa, din nefericire apar situatii neplacute, iar un obiect este deteriorat pe parcursul mutarii, firma de mutari suporta plata sau inlocuirea obiectului respectiv.

Da, daca este cazul, dezasamblam si reasamblam diversele piese de mobilier. Tot ceea ce dezasambleaza personalul Mutari Iasi, reasambleaza la destinatie

Evaluarea este gratuita si nu va implica din punct de vedere contractual. De altfel, obtinerea unei cotatii de pret, fie telefonic, fie prin e-mail, fie in urma unei evaluari, este gratuita, dar pentru ca tratam fiecare cerere de oferta cu importanta maxima si alocam timp si resurse in stabilirea unei oferte, va rugam, sa ne oferiti un feed-back cu privire la aceasta. Astfel vom sti in permanenta ce asteptari au clientii de la noi si cum putem veni in intampinarea acestor asteptari.

Deoarece fiecare mutare are particularitatile ei, nu va putem oferi o lista de preturi pe care sa o consultati, De aceea este nevoie sa ne comunicati telefonic , email , detalii despre obiectele pe care trebuie sa le mutati, adresa de plecare si de sosire , precum si servicii de care aveti nevoie ( transport, manipulare la incarcare si descarcare, demontare si remontare pentru piesele mari de mobilier, impachetare si despachetare pentru mobila si bagaje, s.a.) . Dupa ce ne furnizati aceste informatii , le vom analiza si va putem face o oferta de pret pentru mutarea dumneavoastra.

DACA NU AI AFLAT RASPUNSUL LA INTREBAREA TA