DEPOZITARE 

Marfa – Mobila

PENTRU FIRMELE IT SAU SOCIETATI

Oferim spatii de depozitare  pentru birouri ,scaune, servere, cutii , arhive sau lucruri de care nu mai aveti nevoie momentan pana le puteti scoate din contabilitate si gestiune.

Deasemenea va asiguram si personal pentru manipularea lucrurilor , preluarea si aducerea spre depzoitare.

Societatea noastra asigura Depozitarea Mobilierului dumneavoastra pe perioade scurte sau  lungi , in depozit propriu de 300 metri patrati cu paza 24/24 , recent renovat , curat , cu caldura , electricitate , in conditii foarte bune pentru lucrurile Beneficiarilor . Asiguram inventarierea bunurilor dumneavoastra si preluarea acestora pe baza unui proces – verbal de predare primire . Oferim factura pentru decontare legala a spatiului de depozitare solicitat .

PENTRU PERSOANE FIZICE

Daca se intampla sa aveti nevoie urgenta de un spatiu de depozitat pana va renovati locuinta sau firma,  noi va sarim in ajutor.

Trebuie sa depozitati mobila  pana reusiti sa va gasiti un nou apartament sau un nou sediu in care sa va mutati ? Apelati cu incredere la serviciile noastre de depozitare si echipa noastra se va deplasa la adresa dumneavoastra  pentru a prelua , inventaria , incarca , transporta si manipula obiectele care vor fi depozitate in depozitul nostru.

PENTRU O COTATIE DE PRET AFERENTA SERVICIILOR DE DEPOZITARE